Boekingsvoorwaarden voor directe boekingen bij B & B ’t Mjeels Pierke

Lees deze Boekingsvoorwaarden zorgvuldig door. Ze geven uitleg over een aantal belangrijke zaken en beschrijven onze respectievelijke rechten en plichten. Voor de voorwaarden van de boekingsplatforms waarbij wij aangesloten zijn: zie onze voorwaarden op de websites van deze platforms.

1. Reserveren
U kunt bij ons reserveren via het boekingsformulier dat vermeld is op onze website. Wij behouden het recht naar eigen keuze een reservering te weigeren.

2. Uw reservering betalen
U kunt bij B&B ’t Mjeels Pierke betalen via het op de website vermelde rekeningnummer. Creditcardbetalingen zijn niet mogelijk.
Bij voldoening van het totaal bedrag is de boeking tevens bevestigd.

3. Prijzen
De prijzen zijn vermeld op de website. De prijs is inclusief ontbijt. Toeristenbelasting is nvt.

4. Nauwkeurigheid
We streven ernaar te garanderen dat alle informatie en prijzen op zowel onze website en op de diverse boekingsplatforms nauwkeurig zijn. Er kunnen echter wijzigingen en soms fouten optreden, waarbij we ons het recht voorbehouden om in dit geval prijzen en andere gegevens te corrigeren.

5. Annulering van uw kant
U kunt uw reservering annuleren tot één week vóór de aankomst datum. Indien u gedurende 1 week voor de boekingsdatum annuleert brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening. Annuleren op de dag zelf, of bij niet op komen dagen, brengen wij het totaalbedrag in rekening.

6. Als wij uw reservering annuleren
Onder uitzonderlijke omstandigheden kunnen we genoodzaakt zijn uw reservering te annuleren. Als dit gebeurt, zullen we u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen (telefonisch of via email). Uw betaling wordt dan geretouneerd.

7. Speciale verzoeken
Als u speciale verzoeken heeft, vragen wij u ons hiervan uiterlijk 3 dagen voor de aanvangsdatum van uw reservering op de hoogte te brengen en bij voorkeur op het moment dat u uw reservering doet. Het betreft hier bijvoorbeeld bijzondere verzoeken t.a.v. dieet, aankomst- en vertrektijden en/of het voorzien in een extra faciliteit.

8. Gedrag
U bent bij ons te gast. Wij gaan ervan uit dat u onze privacy respecteert. De kamer is beschikbaar als logies, niet om derden te ontvangen.
Als u reserveert, aanvaardt u de verantwoordelijkheid voor schade of verlies veroorzaakt door u of een lid van uw gezelschap. Volledige betaling voor zulke schade of zulk verlies moet op dat moment rechtstreeks aan de accommodatie worden betaald.

9. Aanpassing van de boekingsvoorwaarden
We kunnen deze boekingsvoorwaarden te allen tijde aanpassen en/of aanvullen. In dit geval zetten we de nieuwe versie van de boekingsvoorwaarden online. Ze zullen automatisch en met onmiddellijke ingang voor alle gasten van toepassing zijn.

September 2020